|
|||||||
| Anketimiz: Beldemiz Belediye Başkanlıgında kimi görmek istersiniz? | |||
| AKP adayı NEDİM YILMAZ. |
|
75 | 44,64% |
| Demokrat Parti adayı HALİL KALEM. |
|
63 | 37,50% |
| MHP adayı İLYAS TOSUN. |
|
21 | 12,50% |
| Daha karar vermedim. |
|
2 | 1,19% |
| Saadet Partisi adayı CEMALETTİN KOCAAĞA |
|
7 | 4,17% |
| Katılımcı sayısı: 168. Anket kapatılmıştır | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: 23.11.2007
|
bu anketteki amacımız herhangi bir adayı ön plana cıkırmak olmadığı gibi arka plana da itmek degildir.Ve bu anketimizin ileride yapılacak olan seçimlerede direk etkisinin olacagını düsünmüyoruz.ve ayrıca bu anketiizden mevcut belediye başkan adaylarımızın MHP adayi İLYAS TOSUN dışında haberleri vardir. Tüm üyelerimizi bu anketimize katiılmalarıı bekliyoruz.üyelerimizindiger bir kaç anketten yaptıgımız deneyilere göre bazı süpheleri var sanırım.Merak etmeyin burda kullanacagınız oy sandık başında kapalı yerde kullandıgınız oy kadar gizlidir
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Anket Güncelll
|
|
#3 |
|
Yönetici
![]() Üyelik tarihi: 14.11.2007
|
bütün adaylara başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 23.07.2008
|
Bütün adaylara basarilar,
|
|
|
|
|
#5 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 25.02.2009
|
anket güzel ama daha çok katılan olsadı belkı briaz seçim hakkında bilgi veriblrdıama bu kadaraz kiş ile hiç brişeye ulaşmayız
|
|
|
|
|
#6 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 01.06.2008
|
herkese başarılar ben orda kullanmayacağım oyu ama şu var şaban abi bizlerin yaptığı bir hata belkide yapılacaklara değil kişiye oy vermemiz ne yaptığı arka planda kalıyor...yarış olmalı tabi ama ortak payda ben değil biz olmalı her zaman ve bu birlikte sağlanabilirse benimsediğimiz o güzelim çukurca seçim tartışmasının ötesinde bir yere sahip olurve sonrasında oy toplarkan kırdığımız insanların oyun bana değilmiş dargınlıklarının sahnelendiği çukurca değil..Burdan belki yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama durağanlıktan kurtulmamız gerek ve bilinçlenmemiz....boya posa edilen güzel sözlere değil..her ne kadar bunlar benim fikrim olsada çoğu kişi aynı kanıdadır...siyaset güzel bi şey benim öğrendiğim şekilde tabiii.yine de söylüyorum benim beldemi çukurcamı en güzel şekilde yönetecek kişi geçsin başa....inş.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
evet degerli kardeşim aslında bu konuda söylenecek o kadar çok sey varki.burada yazmak ne kadar dogru pek bilmiyorum aslında yazmakda da pek sakınca görmüyorum.öteden beri çukurcamız geri plana itilip karşılıklı çıkar çatışmalarının yaşandıgı bir seçim izledik hep.geçmişde bunun örneleri verilebilir. dedigin gibi kişilere degil beldemize yarar saglayacak başkan olmalı.Bir kaç oy yüzünden neredeyse birbirimize düşman oluyoruz. en önemliside her şeyin seçime kadar olması seçimden sonra belde başkanının karşısında güçlü bir muhalefet olmuyor ve belkide bu yüzden yeterli işler yapılamıyor.
Konu şaban yıldırım tarafından (26.02.2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#8 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 27.02.2009
|
Teşekürler böyle bir anket düzenlediğiniz için.Daha çok katılım olması dileği ile.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 25.02.2009
|
slm arkadaslar ben ılıcaksudan bizim de sitemizde secim anketimiz var hepinizi bu ankete davet ediyoruz katılımcılara simdiden cok tesekkurler sitemiz www.ilicaksukoyu.tr.gg bekliyoruz
|
|
|
|
|
#10 |
|
Er Asker
![]() Üyelik tarihi: 11.10.2008
|
herkes için hayırlısı olsun en iyi olan kazansın ![]() |
|